• Wilt u ook graag een digitaal certificaat ontvangen geef dan bij de bestelnotities (stap 2 bij het afrekenen) de gewenste naam en datum op. Wanneer u meerdere bomen koopt dan kunt u ook per boom een certificaat ontvangen. Wilt u meerdere certificaten geef dan aan hoeveel certificaten u wilt en welke namen er op moeten komen te staan.
 • Wilt u ook graag een digitaal certificaat ontvangen geef dan bij de bestelnotities (stap 2 bij het afrekenen) de gewenste naam en datum op. Wanneer u meerdere bomen koopt dan kunt u ook per boom een certificaat ontvangen. Wilt u meerdere certificaten geef dan aan hoeveel certificaten u wilt en welke namen er op moeten komen te staan.
 • Wilt u ook graag een digitaal certificaat ontvangen geef dan bij de bestelnotities (stap 2 bij het afrekenen) de gewenste naam en datum op. Wanneer u meerdere 'moestuinen' koopt dan kunt u ook per moestuin een certificaat ontvangen. Wilt u meerdere certificaten geef dan aan hoeveel certificaten u wilt en welke namen er op moeten komen te staan.
 • -- LET OP: dit betreft een Engels boek -- In ‘Vegan-Organic’ gaat auteur Theo Grent in op de complexe en hardnekkige relaties tussen landbouw en natuurlijke hulpbronnen, en stelt dat een transitie naar een diervrij landbouw- en voedselproductiesysteem meteen ook het behoud van biodiversiteit, land, water, energie, klimaat, menselijke gezondheid en dierenwelzijn ten goede komt. Dit boek draait om de oppositie van door mensen geleide bewegingen, bestaande uit organische boeren, voedsel, inheemse en landrechtenactivisten, maatschappelijke organisaties en veganistische kringen, tegen de overname van landbouw- en voedselsystemen door grote bedrijven. Deze basisbewegingen claimen: voedselsoevereiniteit, in plaats van het promoten van valse oplossingen door multinationale ondernemingen. Op basis van ethiek daagt 'Vegan-Organic' ook de hegemonie uit van op dieren gebaseerde modellen in conventionele biologische bewegingen die zich verzetten tegen moderne bedrijfslandbouw. Het stelt dat we dringend onze landbouw- en voedselproductiesystemen moeten heroverwegen. De potentiële voordelen van een inperking van de veehouderij zijn zaken van politieke overwegingen: verminderde veestapel landbouw, minder veevoer dat van ver moet worden geïmporteerd en een uitgebreidere landbouwproductie systeem. De productie van voedsel voor menselijke consumptie moet in de eerste plaats plantaardig zijn, en in een ‘echte groene deal’ zou de intensieve veehouderij een beperkte en ondersteunende rol moeten spelen. De veehouderij moet vanuit een andere hoek worden benaderd: bottom-up, niet top-down. Dit boek zal ook onze agri & food productiesector stimuleren in de broodnodige transitie. Onze toekomst is plantaardig!
 • Vegan Omega-3
  Vegan Omega-3 Deze Omega-3 olie van Plantpowders is volledig plantaardig en gemaakt van hoog geconcentreerde Algenolie. Vissen maken zelf geen Omega-3 aan maar halen dit uit Algen. Plantpowders kiest er voor om de omega-3 vetzuren te halen uit haar directe bron. Deze algenolie is daarom een goed alternatief voor de welbekende visolie. Geniet nu ook van de gezondheidsvoordelen van Omega-3 maar dan volledig plantaardig! Neem dagelijks een serving (24 druppels / 1,1 ml) puur in of verwerk deze in koude gerechten als bijv. een salade, yoghurt of smoothie. 50 ML (46 doseringen)
  Pluspunten
    Hoog geconcentreerde algenolie   400mg DHA + EPA per serving   Met natuurlijk citroenaroma   50 ml (46 servings)   100% vegan   Een goed alternatief voor traditionele visolie-supplementen
   
  Ingrediënten
  Algenolie, natuurlijk citroenaroma, natuurlijke tocoferol (antioxidant), zonnebloemlecithine, rozemarijnextract.
  Voedingswaarden per dosering (1,1 ml)
  Omega-3 vetzuren: 400 mg DHA + EPA, waarvan minimaal 80% DHA
  Let op
  In de koelkast bewaren, na openen 3 maanden houdbaar. Na openen goed sluiten. Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Vitamine D3 - Plantpowders
  Vegan Vitamine D3 De Vitamine D3 van Plantpowders is een 100% plantaardig voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediënten. Vitamine D3 is een populair voedingssupplement die een rol speelt bij het behouden van sterke spieren, een sterk gebit, daarnaast ondersteunt het de botten en geeft het een positieve invloed op het immuunsysteem wat hierbij zorgt voor een goede weerstand. Vitamine D3 komt in kleine hoeveelheden voor in voeding en kan via zonlicht worden aangemaakt in de huid. Tijdens de donkere maanden van het jaar is het dus van cruciaal belang voor de gezondheid om genoeg vitamine D3 binnen te krijgen, omdat we er gedurende deze periode van het jaar maar weinig van binnenkrijgen. Dit tekort kan goed worden aangevuld met slechts een paar druppels per dag. Vitamine D3  Is goed voor de spieren  Ondersteunt de botten  Zorgt mede voor een goede weerstand  Draagt bij aan een sterk gebit Plantpowders Vitamine D3 Druppels  Natuurlijke ingrediënten  100% plantaardig / vegan  1000 I.U. per dosering (500% ADH)  Geproduceerd in Nederland  Voor 3+ maanden gebruik Ingrediënten Chia olie, natuurlijk muntaroma, Vitamine D3 (cholecalciferol) gewonnen uit korstmos. Voedingswaarden per 10 druppels Vitamine D3: 25 mcg/ 1000 IU (500%)* *Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8 400kJ/ 2 000kcal) Let op In de koelkast bewaren, na openen 3 maanden houdbaar. Na openen goed sluiten. Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • cooking bag
  Cooking bag / Stoofkussen - Groot (geschikt voor 2 pannen tegelijk) De door vrouwen in Ghana gemaakte New Cooking Bags (NCB) zijn op veler verzoek nu ook in Nederland verkrijgbaar in prachtige Afrikaanse prints. Vervaardigd van natuurlijke materialen. Een mooie kans om de voordelen van slow cooking zelf te ervaren en Nederlandse recepten uit te proberen. En u steunt daardoor het project. De New Cooking Bag In de werkplaats van New Cooking Bag worden de bags vervaardigd van katoen in aansprekende kleuren. Ze bestaat uit een bodem en tien compartimenten, elk afzonderlijk gevuld met kapok zodat de vulling goed verdeeld blijft. Met een koord kun je de NCB strak en bol trekken zodat de compartimenten met de kapok tegen de pan drukken. Een kussentje dekt de bovenkant af. Een vernuftig geheel, en wat ook heel belangrijk is, eenvoudig in het gebruik! Als vulling gebruiken we kapok, dat 100% natuurlijk is. De isolerende eigenschap ervan is enorm. En ook de kapokboeren rondom Tamale worden er beter van.
 • cooking bag
  Cooking bag / Stoofkussen (geschikt voor 1 pan) De door vrouwen in Ghana gemaakte New Cooking Bags (NCB) zijn op veler verzoek nu ook in Nederland verkrijgbaar in prachtige Afrikaanse prints. Vervaardigd van natuurlijke materialen. Een mooie kans om de voordelen van slow cooking zelf te ervaren en Nederlandse recepten uit te proberen. En u steunt daardoor het project. De New Cooking Bag In de werkplaats van New Cooking Bag worden de bags vervaardigd van katoen in aansprekende kleuren. Ze bestaat uit een bodem en tien compartimenten, elk afzonderlijk gevuld met kapok zodat de vulling goed verdeeld blijft. Met een koord kun je de NCB strak en bol trekken zodat de compartimenten met de kapok tegen de pan drukken. Een kussentje dekt de bovenkant af. Een vernuftig geheel, en wat ook heel belangrijk is, eenvoudig in het gebruik! Als vulling gebruiken we kapok, dat 100% natuurlijk is. De isolerende eigenschap ervan is enorm. En ook de kapokboeren rondom Tamale worden er beter van.
 • Een prachtige Vegan Kerstkaart getekend door ons voormalige bestuurslid Maria Tiqwah van Eldik.
 • Bravery - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Epiphany - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Factory Girl - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Grooming of Goliath - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Haan - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Haan met lichtbolletjes - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Happenstance - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Meisje met hond - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Pam - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • Providence - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!
 • The Wanderer - Cristel van Zunderd A5-formaat (14,8 x 21 cm) Inclusief enveloppe!

Ga naar de bovenkant