ACTUEEL2018-11-28T17:09:13+00:00

NieuwsVeggieWorld Winter Fair 2017

 

Waar: De Haarlemmermeer Expo

Wanneer: Zaterdag 9 december (10u – 20u) en zondag 10 december (10u-18u)

De gezelligste winterfair van Nederland, duurzaam en 100% plantaardig!

VeggieWorld Winter Fair is dé groene kerstmarkt van Nederland. Kijk op je gemak rond bij de meer dan 70 duurzame kramen, proef de lekkerste creaties bij onze foodtrucks en laat je inspireren bij een kookdemo of lezing. De perfecte dag uit voor elke milieubewuste foodie!

VeggieWorld is 100% plantaardig en vindt plaats op een sfeervolle, volledig van zonnepanelen voorziene locatie, de Haarlemmermeer Expo. Bij de VeggieWorld Winter Fair kun je terecht voor verantwoorde kerstinkopen en duurzame oplossingen voor huis, tuin en keuken en natuurlijk eerlijke cadeaus.

Bij de hippe foodtrucks laat je je verwennen met plant-based lekkernijen. Dampende glühwein, wafels en oliebollen, chocolademelk en kerstkransjes: het zijn de onmisbare ingrediënten van een gezellige kerstmarkt. Op de VeggieWorld Winter Fair vind je ze allemaal, en ook nog eens helemaal plantaardig. Geniet!

Stichting Plenty Food zal met een stand aanwezig zijn.

Bezoek voor het programma en meer informatie: https://veggieworld.de/nl/event/veggieworld-winter-fair-2017-2/


VegFestNL 2017

Zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober 2017

VegFestNL wordt een feest, waarop vegans elkaar kunnen ontmoeten en geïnteresseerden kunnen kennismaken met de rijke vegan keuken, bijzondere producten, boeiende lezingen, kookdemonstraties door bekende vegan-chefs en meer!

Plenty Food is partner en daarnaast zullen wij ook met een stand aanwezig zijn.

Bezoek voor het programma en meer informatie: www.vegfest.nl


VegFestNL 2016

Zaterdagavond 3 december en zondag 4 december 2016

VegFestNL wordt een feest, waarop vegans elkaar kunnen ontmoeten en geïnteresseerden kunnen kennismaken met de rijke vegan keuken, bijzondere producten, boeiende lezingen, kookdemonstraties door bekende vegan-chefs en meer!

We zijn met een stand aanwezig en de voorzitter van Plenty Food zal op zondag om 17:00 uur spreken en de bezoekers meer vertellen over het werk van Plenty Food.

Bezoek voor het programma en meer informatie: www.vegfest.nl


Veggie Fair 2016

Op 22 en 23 oktober vindt Veggie Fair 2016 plaats op Landgoed De Olmenhorst te Lisserbroek.
We zien er naar uit jullie daar te ontmoeten.We zijn met een stand aanwezig en de voorzitter van Plenty Food zal op zaterdag om 15:30 uur spreken en de bezoekers meer vertellen over het werk van Plenty Food.Bezoek voor het programma en meer informatie: www.veggiefair.nl

Gare du Nord Food Festival 2016

Van 14 tot en met 16 mei organiseert Restaurant Gare du Nord (Rotterdam) de lente-editie van het Food Festival. In de drie dagen van het pinksterweekend wordt de tuin van het treinrestaurant ingericht als festivalterrein met ruimte voor kookdemonstraties, foodtrucks, een Fair Trade markt, film, live muziek, sprekers, kookworkshops voor kinderen en meer. Alles plantaardig, maar ‘not just for vegans’.

De voorzitter van Plenty Food zal op zondag spreken en de bezoekers meer vertellen over het werk van Plenty Food.


Vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website van Plenty Food!

Mochten er ondanks onze zorgvuldigheid toch nog kleine (technische) fouten in de site zitten dan zouden we het op prijs stellen als u die meldt via het contactformulier.


VegfestNL 2015

Zondag 1 november 2015 van 11:30 tot 21:00 uur

VegFestNL wordt een onvergetelijke dag, waarop vegans elkaar kunnen ontmoeten en geïnteresseerden kunnen kennismaken met de rijke vegan keuken, bijzondere producten, boeiende lezingen, kookdemonstraties door bekende vegan-chefs en meer!


Stem op ons – NRC Charity Awards

We zijn genomineerd voor de NRC Charity Awards!!!

Stemmen jullie mee voor Plenty Food Nederland? Alvast bedankt!