SPONSOREN ALS BEDRIJF2018-02-03T19:39:51+00:00

Sponsoren


We halen onze middelen voor een belangrijk deel uit giften van particulieren. Daarnaast zijn er diverse bedrijven die onze projecten steunen. Op deze pagina bedanken we hen graag.

Wil uw bedrijf ons ook steunen?

Neem contact op met onze voorzitter Jos Wietses via jos (at) plentyfood.nl en hij bespreekt graag met u hoe u ons kunt helpen.


Wawollie Kringloop


Stichting Specsavers Geeft

Betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. Dat is waar Specsavers voor staat. Maar met Stichting Specsavers Steunt gaat Specsavers verder. Stichting Specsavers Steunt levert een bijdrage aan het goede werk van liefdadigheidsinstellingen. Stichting Specsavers Steunt heeft Plenty Food financieel geholpen met het realiseren van onze projecten.

Centrum Djoj

Centrum Djoj is het grootste centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling in Nederland. U kunt bij Centrum Djoj persoonlijk en als groep terecht voor ruimte en zaalverhuur in Rotterdam alsmede voor coaching, dans, training, festival, lichaamswerk, massage, etc. Centrum Djoj ondersteunt ons met het beschikbaar stellen van ruimtes voor onder andere evenementen en vergaderingen.

Overige sponsors


Diverse, nu afgeronde, projecten werden gesteund door:

De volgende bedrijven hebben ons in het verleden ondersteund met diensten: